BIE your Soul Purpose!

SOUL BLUEPRINT READING

Een ‘Soul Purpose Reading’ gaat over wie jij in essentie bent!

Wil jij:

  • meer diepgang en zingeving voelen?
  • je leven meer in balans brengen?
  • meer focus, rust en je authentieke kracht durven leven?
  • jezelf beter leren kennen?
  • meer inzicht in jouw patronen en over waarom jouw leven gaat zoals het gaat?
  • jouw creatiekrachten een boost geven waardoor je meer van je hartsverlangens gaat realiseren?
  • jouw talenten meer activeren en jouw hoger doel gaan leven?
  • meer helderheid over jouw zielsmissie en over waarom je hier op aarde bent?

Bewust-Zijn is de sleutel om jouw realiteit te veranderen in jouw hoogst mogelijk potentieel!

Het Soul Purpose Systeem is gebaseerd op 5000 jaar oude wijsheid. Het heeft zijn wortels in de Joodse Mystiek. Het is een heilige vorm van numerologie. Door het Soul Purpose systeem, ontdek jij dat jouw naam geen toevalligheid is, maar het bevat de fundamentele programmering voor jouw blauwdruk in dit leven. Jij hebt namelijk telepathisch jouw naam doorgegeven aan jouw ouders voor je geboorte. Jouw ziel heeft een missie, een plan voor dit leven.


Don’t die with your music still inside you!

– Wayne Dyer


Jouw unieke codes geven uitdrukking aan jouw goddelijke kwaliteiten.

Het systeem bevat 22 Hebreeuwse creatie codes. Afhankelijk van de codes die jouw naam bevatten en waar deze codes in jouw profiel geplaatst zijn, geeft het een unieke blueprint, een creatie story, over wat jij in dit leven hier komt leren en ervaren.

Het gaat over jouw kwaliteiten en uitdagingen die jij jezelf als ziel gegeven hebt. Over wat jij op zielsniveau besloten hebt, om in deze incarnatie te komen leren. Wie jij bent in essentie met jouw kernkwaliteiten geeft toelichting over je missie. Jouw ‘soul purpose’.

Je naam heeft een klank een vibratie die uitleg geeft, over jouw ‘ creation story’.

Weten dat je het pad van jouw missie bewandeld…geeft bevrijding.


“De twee belangrijkste dagen in je leven zijn de dag dat je bent geboren en de dag dat je ontdekt waarom…

– Mark Twain


Reviews:

Alice:

Enige tijd geleden een Soul Purpose Reading van Karin mogen ontvangen. Voor mij een prachtige ervaring. Karin is een wijze empatische vrouw, die op een mooie rustige uiterst professionele manier haar werk doet. Ze is vakbekwaam en weet waar ze mee bezig is. Tijdens de reading – die anderhalf uur duurt – neemt ze de tijd om de boodschappen over te brengen. Er is ruimte voor interactie, vooral dat ook heb ik als zeer prettig ervaren.

Nu heb ik al veel werk verricht op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en het een en ander doorlopen, hetgeen me veel gebracht had. Maar deze reading heeft mij op een nog dieper level duidelijkheid gegeven over wie

ik ben, waarom de dingen zijn zoals ze zijn. Soms confronterend hier en daar, bevestigend en bekrachtigend ook. Maar bovenal heeft de reading mij dieper geworteld in mijn zijn. Het heeft mij inzichten gegeven, deuren geopend die ik bewust of onbewust gesloten hield, of niet onder ogen wilde of kon zien. Met als gevolg dat er na de reading een mooie diepe helende transformatie plaatsvond die uiteindelijk heeft geleid tot een ik-bewustzijnsverruiming. Ik kan veel meer en dieper, intenser ‘Alice’ zijn nu. En dat vind ik een groot cadeau, een cadeau aan mijzelf.