BIE the Best of Yourself

Bijnieruitputting? Kom voor een breedspectrum behandelplan naar BIE HEALTHY! 0654244176

Burnout

Tijdens dit traject creëer jij enthousiasme voor je eigen gezondheid!

  • Burnout?
  • Reuma? / Fibromyalgie?
  • Whiplash?
  • Depressie?
  • Diabetes?
  • Quality time voor jezelf willen hebben?
  • Gespannen, onrustig?
  • Een drukke baan en een stok achter de deur nodig?
  • Overgewicht?

BIE the Best of Yourself is een breedspectrum behandelplan waarmee onder andere burnout bestreden wordt. Je gaat een opbouw/ herstel traject aan voor een afgesproken periode. Door het inzetten van de verschillende BIE’s: treedt er altijd een positieve ontwikkeling op. Het doel is dat je fysiek en mentaal sterker, energieker en positiever gaat voelen. Gezond & in verbinding met jouw lichaam, geest én hart.

Door behandeling, training, kennis over gezonde voeding én inzicht te krijgen in jouw eigen functioneren, krijg je ook inzicht in het ontstaan van een klacht als burnout. Dit leidt tot: bewustwording, verandering van inzichten, levensstijl en gewoonten.

BIE the best of YOURSELF!

Lees meer

BIE the Best of Yourself is een breedspectrum behandelplan waarmee aandoeningen als bijvoorbeeld burnout effectief bestreden worden. Het is een programma/ traject voor een afgesproken periode waarin je aan de slag gaat op verschillende vlakken. Met als doel je fysiek en mentaal sterker, energieker en positiever te voelen.

Op basis van een intake zal ik samen met jou in beeld brengen wat je klachten zijn en je persoonlijke doelen bespreken. De invulling van een afspraak zal er iedere keer anders uit zien. Op basis van jouw verhaal, hoe jij er die dag voor staat én wat nodig is voor jouw opbouw/ herstel en doelstellingen, gaan we gericht aan de slag.

Pijn of bewegingsbeperking zal worden behandeld met de Mylogenics Release technieken en massage. Door middel van fysieke ‘kracht’training kunnen we werken aan specifieke revalidatiedoelen. Daarnaast heeft krachttraining nog meer effect:  je zet jouw innerlijke kracht om in een zichtbare uiterlijke kracht: het verplaatsen van (een) gewicht. Je voelt je lichaam, je concentratie en focus verbetert, je maakt contact met jezelf. Je verlegt je grenzen, voelt je sterker en wordt fysiek en mentaal energieker. Je lichaam verandert en jouw gevoel over jezelf verandert.

Na aanleiding van jouw Persoonlijke Hormonale Profiel kan ik jou gericht in het juiste energiesysteem trainen. En dat wat je leert over een gezond voedingspatroon zal je helpen in het bereiken van jouw doelstellingen.

Ontspanning en inspanning horen in balans te zijn. Door Massage en Energiewerk worden afvalstoffen afgevoerd, ontspanning gecreëerd en verminderen stresshormonen (cortisol, adrenaline) en is er ook aandacht voor het energetische energiesysteem. Op deze manier kan het zenuwstelsel maximaal overschakelen op herstelprocessen.

Door inzicht te krijgen in je eigen functioneren, krijg je ook inzicht in het ontstaan van de klacht en hoe deze mogelijk is te helen en recidief te voorkomen. Afhankelijk van  jouw fysieke en mentale gesteldheid bij aanvang zal een kortere of langere tijd zinvol zijn om het BIE the Best of Yourself programma te volgen. Wanneer je al langer klachten hebt of al langer uit de roulatie bent, heeft het ook wat meer tijd nodig om volledig terug te komen naar het energieniveau waar je naar toe wilt.

De ervaring leert dat wanneer jij trouw bent aan jezelf, aanwezig bent en het geleerde toepast in jouw leven, er héél snel resultaat mogelijk is. Om de resultaten nog verder te verbeteren en deze ook vast te kunnen houden is vaak aanpassing nodig van bepaalde dingen. En verandering is het moeilijkste voor de mens.

MAAR: Iedere dag heb je de vrije keuze, om goed voor jezelf te zorgen.

Geef jezelf de kans om gezond te zijn & in verbinding te voelen met jouw lichaam, geest én hart!

Met jouw inzet en doorzettingsvermogen + mijn kennis, motivatie en vertrouwen in jou, is er heel veel mogelijk. Geef jezelf de kans om je blijvend beter te gaan voelen en aandoeningen als burnout te bestrijden. BIE the best of Yourself!