Ervaringen klanten

Ervaringen klanten | BIE HEALTHY

Vanuit een periode met veel lichamelijke en emotionele overbelasting (verbouwingen, werk, scheiding), hield ik een pijnlijke schouder over die mij behoorlijk belemmerde.

De behandelingen bij BIE HEALTHY (drie in totaal), waren zeer intensief, en na de behandelingen moest ik ieder keer weer voldoende ‘herstellen’. Tijdens de behandelingen (die soms fysiek pijnlijk waren) begeleide Karin me op een zeer warme, veilige en stevige manier door de moeilijke momenten heen, zodat ik me goed kon ontspannen en overgeven aan de behandeling.

Met de behandelingen en haar begeleiding en tips over hoe en wat tussen de behandelingen in, knapte mijn schouder in een zeer korte tijd helemaal op!

Na veel teleurstellingen bij andere fysiotherapeuten,  kon ik het bijna niet geloven, dat ik zo snel van de pijn af was en weer vrij kon bewegen. En het is een blijvend resultaat gebleken. Het is inmiddels ruim driekwart jaar geleden dat ik de behandelingen heb gehad. Mijn klachten zijn niet meer terug gekomen,

Karin weet met haar unieke kennis en kundigheid heel diep te gaan tijdens haar behandelingen en begeleiding. Ze is heel helder over de opbouw van een traject, communiceert gemakkelijk, weet op het goede moment een grapje te maken zodat de energie positief blijft, en ik heb haar als zeer prettig en steunend ervaren tijdens de behandelingen. Ze is in staat om met haar kennis en haar persoonlijkheid 100% maatwerk te leveren. En dat maakt haar tot een unieke en krachtige coach en begeleider, die tot fantastische resultaten weet te komen.

Jolein
—————————————————————————————————————————————————

 Ik volg een keer per week een personal krachttraining bij Karin voor een sterker lijf en en strakkere look.

Ik train nu zo’n vier maanden bij haar en begin te merken dat ik sterker word. Het trainen wordt daardoor steeds leuker en uitdagender.

Het is zelfs een beetje verslavend! Dat komt ook door Karin’s intensieve begeleiding.

Ze let heel erg op het verbeteren van m’n techniek, het leren focussen en het doorzetten, zodat we per keer het maximale uit de training kunnen halen.

Daarnaast adviseert ze me over voeding en m’n algehele gezondheid. Ik vind haar professioneel, gedreven en een heel leuk mens!

Olivia
—————————————————————————————————————————————————

Mijn rug, nek, schouderspieren, alles zat vast. En alle verschijnselen wezen op een burnout. Bie Healthy kreeg me er in minder dan 3 maanden weer bovenop!

Met een combinatie van mylogenics, massage, krachttrainingoefeningen, een hormonale meting, voedingsadvies en oefeningen om thuis te doen, haalde Karin de Bie van Bie Healthy alles uit de kast om me zo snel mogelijk weer fit en in balans te krijgen. Een therapie die werkte, en die alleen kon ontstaan omdat Karin goed met je praat en naar je luistert. Voor en tijdens de behandeling! Wat zijn je klachten, waar zit de pijn, waar komt het vandaan en wat kunnen we eraan doen? En bij het volgende bezoek evalueren of en waar je pijn hebt gehad en wat wel en niet beter gaat. Het eerste wat Karin opviel, was mijn houding. Hoe ik stond, liep en zat. Daaruit bleek al gauw dat ik mijn buik laat ‘hangen’, waardoor mijn rug het extra zwaar heeft. De houding aanpassen en buikspieren oefenen zou de buik sterker maken en de rug minder belasten. Door de behandeling 2 keer per week te volgen, merkte ik snel effect. Mijn spieren waren een stuk minder gespannen, ik kon me weer soepel bewegen en ik was een stuk minder moe. Maar ook de krachttraining gaf snel resultaat. Door een op maat gemaakt programma van oefeningen en opbouw van krachtsterkte, had ik al snel meer energie.

Ron
—————————————————————————————————————————————————

Nadat ik mijn huis geschilderd had, kreeg ik veel last van mijn schouder. Nog nooit heb ik zo snel resultaat gehad bij een fysiotherapeut, en ik heb de nodige ervaringen.

Ongelooflijk hoe Karin al in 1 behandeling de zeurende pijn weg wist te krijgen. Alleen voor de zekerheid ben ik nog een keer gegaan, om te zorgen dat de spieren echt tot in de diepste laag hersteld zouden worden.

Fantastisch werk!

Groetjes,

Monique
—————————————————————————————————————————————————

Het bezoek aan een fysiotherapeut is over het algemeen het gevolg van fysieke klachten of beperkingen. Hoewel het hoofddoel natuurlijk is om zo snel mogelijk van de klachten af te komen, komen er nog wel wat andere zaken bij kijken. Bijvoorbeeld de sfeer die de praktijk uitstraalt, de bereikbaarheid daarvan, maar natuurlijk ook de therapeut die je behandelt en de effectiviteit van die behandelingen. Ik kan wel stellen: bij Karin de Bie zit dit absoluut goed. Door het toepassen van bepaalde technieken wordt snel resultaat behaald. Daarnaast is Karin een motivator en stimulator om ook buiten de behandelingen om actief bezig te zijn met het herstel. Het is fijn om behandeld te worden in een praktijk die frisheid en energie uitstraalt.
Hoewel de doelgroep niet alleen twintigers en dertigers omvat weet Karin door haar enthousiasme, uitstraling en professionaliteit zeker ook voor deze groep van jonge, ambitieuze mensen met overvolle agenda’s snel een prettige situatie te creëren waarin vooruitgang vanzelfsprekend is. Kortom: de praktijk: BIE HEALTHY kan ik zeer zeker aanbevelen.

Frank
—————————————————————————————————————————————————

Hallo Karin,

Vandaag  was het  (voorlopig) de laatste in een reeks van ca.14 behandelingen die Jettie van jou kreeg. Ik heb begrepen dat je deze behandelingen die specifiek gericht waren op haar situatie  met een bijzondere  toewijding  hebt gegeven. Jettie is naar mijn idee fysiek sterker geworden en heeft nu meer durf in huis. Ook mentaal gaat het steeds beter met haar! Ik wil je heel hartelijk bedanken voor je geweldige aanpak  c.q. professionele inzet want dat was het zeker als je het vergelijkt met de ervaring die ze had met anderen.

Max en Jettie
—————————————————————————————————————————————————

Na slechts één behandeling bij “Bie Healthy” voelden mijn pijnlijke heupgewrichten al een heel  stuk beter. Dankzij haar goede nazorg en tips kan ik sinds dien weer sporten en me nog vitaler voelen. Wat mij betreft is een behandeling door “Bie Healthy” dus oprecht een aanrader!

Marcel
—————————————————————————————————————————————————

Mijn naam is Pauline en ben 53 jaar.

Ik ben bij Karin terecht gekomen, nadat ik een folder van haar had ontvangen.  De inhoud van de folder sprak mij erg aan, heb contact gezocht en uitgelegd wat er speelde. Ik had al meer dan een jaar pijn en ernstige bewegingsbeperking aan mijn schouder en arm, door een frozen schoulder.

Heel veel therapieën geprobeerd, waaronder niet alleen de reguliere therapie, maar ook alternatieve therapie zoals bv accupunctuur, echter het schoot niet op.

Na twee behandelingen bij Karin, had ik minder pijn en kon mijn arm veel beter bewegen.
Nu ga ik zo een keer in de 4 weken nog naar haar toe, voor onderhoudsbeurt.

—————————————————————————————————————————————————

Bij Karin ben je geen nummer, geen patiënt, maar mens! Ze heeft oog en oor voor je klacht(en) en gaat daar op een heel natuurlijke manier mee aan de slag.

Ik vind haar fantastisch!

Karin Stroo
—————————————————————————————————————————————————

Ik ben bij Karin de Bie geweest en  ik dacht voor een massage. Het was meer dan dat! Mylogenics is een test en behandeltechniek en er wordt gewerkt aan spierkracht vergroten, en het verwijderen van verklevingen. Het laatste, die verklevingen laat ik verwijderen.

Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat ik een enorme vrijheid voelde in mijn gewrichten na de eerste behandeling en ondertussen heb ik de 2e behandeling net achter de rug.

Het bijzondere is dat Karin na de behandeling nog een heerlijke massage geeft met olie zodat het behandelde lichaamsdeel weer tot rust komt en goed doorbloed raakt. Dit geeft een super ontspannen gevoel.

Wat mij betreft een echte aanrader. Ik had het gevoel dat er eindelijk iemand precies aan voelde waar mijn gevoelige plekken zaten en er wat mee kon doen.

Berthy
—————————————————————————————————————————————————

Mijn ervaring met Karin:
Ik ga niet voor mijn lol naar de fysio, ik kom daar met een probleem en daar wil ik graag een oplossing voor. Als de fysio begint met goed luisteren is er een start van vertrouwen. Dat groeit als ik na een eerste behandeling de deur uitga en merk dat ik me beter voel. Als ik dan na een aantal behandelingen merk dat niet alleen de gevolgen maar ook de oorzaken van mijn probleem worden aangepakt, dan doe je het goed als fysio. En als die dan ook nog meedenkt over hoe deze problemen zijn te voorkomen in de toekomst, dan werk je als fysio zoals ik het graag zie. Karin werkt zo.

Roel
—————————————————————————————————————————————————

Bij Karin ben ik terecht gekomen met een hardnekkige liesblessure. Zij nam de tijd om naar mijn verhaal te luisteren en de klacht uitgebreid te onderzoeken. Onder andere onderzocht ze de spierkracht en- functie in mijn benen. Die bleek verre van optimaal. Door het activeren van specifieke zenuwpunten, bleek dat ik meer kracht en functie kon leveren. Vervolgens gaf ze mij oefeningen mee om thuis te doen. Die oefeningen zou ik makkelijker kunnen doen als ik zelf ook eerst de punten zou activeren. Daarnaast heeft Karin de verkleving behandeld door in het gehele gebied rond de lies (bovenbeen, bil, heup) de spieren los te maken. De combinatie van deze heeft ervoor gezorgd dat ik na een paar weken beduidend minder pijn kreeg en weer kon fietsen zonder pijn. … (zowel het martelen als het gebruik van haar toverstokje werkt!)

Karin heeft steeds voldoende tijd genomen om mij te behandelen en mij steeds gecomplimenteerd met mijn vorderingen, een stimulans om door te gaan. Ook bedacht ze nieuwe oefeningen als ik de oude te saai, te moeilijk of te makkelijk vond. Erg belangrijk vond ik daarnaast dat ze voldoende aandacht voor mijn lastige persoonlijke situatie had. Dit heb ik erg gewaardeerd.

Suus
—————————————————————————————————————————————————

Karin de Bie ontmoette ik, als vakantie invalster,  bij mijn behandelend therapeut.  Ik werd daar al een aantal weken behandeld voor een z.g.n. Frozen Shoulder.
De behandeling van de therapeut behelsde de handmatige massage en eveneens Electro golven. De progressie was niet zo groot.
Karin heeft de zaak met gebruikmaking van haar technieken stevig aangepakt met als resultaat een veel mobieler schouder en arm met minder pijn na DRIE behandelingen.
Karin de Bie heeft een prima techniek ontwikkeld om dit soort hardnekkige zaken snel te verlichten en op te lossen.
Ik was in ieder geval blij met de “vakantie invalster” en beveel haar van harte aan.

Bert
—————————————————————————————————————————————————