Karin de Bie

Karin de Bie van BIE HEALTHY. Fysiotherapeut die werkt met hart en ziel, van mens tot mens!Ik heb meermaals herstel en transformatieprocessen doorgemaakt. Het zijn altijd processen geweest die mij frustratie gaven, maar zeker ook nieuwe inspiratie!

Met mijn kennis en vaardigheden op het gebied van behandeltechnieken, trainingprincipes, voeding en psychosomatiek werk ik samen met jou vanuit een holistische benadering.

Het is heerlijk om je eigen gestelde doelen na te streven. De top van de berg bereiken is een groot genot. Maar je voelt je eerder gezond en gelukkig als je jezelf leert kennen en aanvaarden in jouw kwaliteiten en beperkingen. En óók kan genieten van de weg, het proces wat je bent aangegaan.

Vol enthousiasme, werk ik met hart en ziel, van mens tot mens. Mijn kennis over hoe een lichaam werkt, hoe de geestkracht werkt, mijn ervaring met de emotionaliteit over de werking van ziekte en gezondheid zet ik om in: het zelfgenezend vermogen van de persoon te stimuleren op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

 Welkom!

Karin